search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:20
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε με τα σχόλια για την Ελίνα Παπίλα (Video)

20.03.2023 19:33
moutsinas-new

Όταν έπαιξε ένα βίντεο με τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την Ελίνα Παπίλα και τη νέα της εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε στον αέρα του «Καλό Μεσημεράκι» Αρχικά, ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

«Να σταματήσει πια να γίνεται μια αναπαραγωγή για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν έχετε κουραστεί τόσα χρόνια; Ποιος χεσ… ρε παιδιά τι νούμερα κάνουμε; Δεν έχω ανεβάσει ποτέ τίποτα και 30% που κάναμε. Ούτε τώρα. Λίγο σταματήστε το αυτό, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Συνεχώς μια ανάγκη να τις μετράτε».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Η κοπέλα τώρα ξεκίνησε, θα βρει κι αυτή τα πατήματά της. Αφήστε λίγο την κοπέλα. Έκανε μία έναρξη, μπορεί να δουν κάποια πράγματα που όντως μπορεί να μην είναι ωραία, όντως η εκπομπή μπορεί να μην είναι τόσο σύγχρονη όσο ίσως θέλαμε, αλλά μην τον πικραίνεις με το που ξεκίνησε ο άλλος κατευθείαν».

Διαβάστε επίσης:

Ο καλός καιρός «έριξε» την τηλεθέαση- Υποτονικές οι αποδόσεις προγραμμάτων, ιδίως του Σαββατόβραδου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «Πρωταγωνιστές» του Alpha

Σκληρές αναμετρήσεις μεταξύ καναλιών για την τηλεθέαση το τριήμερο – Μίνι ράλι για το Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:20