search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Σκληρές αναμετρήσεις μεταξύ καναλιών για την τηλεθέαση το τριήμερο – Μίνι ράλι για το Open

20.03.2023 15:56
tiletheasi_new

Υψηλή συγκέντρωση τηλεθεατών στα κανάλια κατέγραψε η Nielsen την Παρασκευή και παραλίγο θα συζητούσαμε για πέντε κανάλια με διψήφιο μερίδιο τηλεθέασης.

Την ημέρα «κέρδισε» με σχετική άνεση ο Alpha (15,7%). Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η εκτίναξη του μεριδίου του Open το οποίο παρουσίασε βελτίωση στην πρωινομεσημεριανή ζώνη του.

Στον ΑΝΤ1 επίσης η απόδοση του προγράμματος «Dragons Den» ξεχώρισε και τηρουμένων των αναλογιών το πρόσημο του ήταν καλύτερο από εκείνο που κατάφερε το επεισόδιο της προπερασμένης Παρασκευής αλλά και σε επίπεδο συνολικής απόδοσης είχε ανοδική τάση και μετρίασε την γενική- ημερήσια- καθίζηση.

Το Σάββατο άνετα επικράτησε ο Alpha του ανταγωνισμού, ενώ για δεύτερη ημέρα το Open κατάφερε αξιοπρόσεκτο limit up στο μερίδιο τηλεθέασης του.

Την Κυριακή οι συσχετισμοί άλλαξαν. Η μονομαχία για τη μερίδα του λέοντος σημειώθηκε μεταξύ Mega και Σκάι, ωστόσο ο Alpha αν και χωρίς το «Σασμό» στο μενού του διατήρησε τη βάση του, η οποία υποδηλώνει σταθερότητα στην προτίμηση από κάποιους τηλεθεατές ανεξαρτήτως τι είχε ο ανταγωνισμός την Κυριακή.

Η φόρα που είχε αναπτύξει το Open τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν συνεχίστηκε, αντιθέτως «τσίμπησαν» τηλεθεατές οι ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, κυρίως με τη Θεία λειτουργία και την μετάδοση του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ- ΟΣΦ, αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηνικολάου σε Πολάκη: Άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη, να ζητήσεις εσύ συγγνώμη που ψήφισες μνημόνια

«Η Γη της Ελιάς»: Σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή της Αθηνάς (Video)

Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν μπορείς να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:40