search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν μπορείς να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους» (Video)

20.03.2023 11:31
prekas-moytsinas-new

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα σχολίασε ο Αντώνης Πρέκας, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον Νίκο Μουτσινά, τους Ράδιο Αρβύλα αλλά και τη Ρούλα Κορομηλά.

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, ο τηλεκριτικός και δημοσιογράφος αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε αναφορικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρακάτω…»

Αναφερόμενος στον Αντώνη Κανάκη ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί τους Ράδιο Αρβύλα, καθώς δεν θεωρεί ότι αυτό που κάνουν είναι σάτιρα, αλλά «καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής»

«Δε συμφωνώ με την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η Αρβύλα συνήθως… βρωμάει. Το να τσουβαλιάζεις και να κάνεις απολιτίκ και ισοπεδωτικές γενικεύσεις κι αυτό είναι φασισμός. Νομίζω ότι και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε», σχολίασε και πρόσθεσε: «Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Πρέκας αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, επισημαίνοντας ότι κατά τη γνώμη του αυτό που κάνει ξεφεύγει πολλές φορές από τα όρια της σάτιρας.

«Αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σάτιρα… αλλά αν σας δω εγώ να πέφτετε στο πάτωμα και γελάω, αυτό σημαίνει ότι κάνω σάτιρα; Δε μπορείς να παίζεις με τα πάθη των ανθρώπων και πόσο μάλλον να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους» είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, μιλώντας την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με το «Σπίτι με το MEGA», ο ίδιος τη χαρακτηρίζει «αφανή» αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα προγενέστερα. Είναι μία παρουσία αξιοπρεπής αλλά και απαρατήρητη».

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά το Maestro δεν θα ξανακάνω τηλεόραση» (Video)

Ναταλία Γερμανού: Follower διέκρινε «μοχθηρή ψυχή» σε παιδική της φωτογραφία – Η απάντηση της παρουσιάστριας (Photo)

Survivor All Star: Ποια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση – Τα παράπονα και οι… πανηγυρισμοί (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:08