search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Survivor All Star: Ποια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση – Τα παράπονα και οι… πανηγυρισμοί (Videos)

20.03.2023 09:02
lianos-survivor-new

Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίζουν τους Κόκκινους με 10-9 στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας του Survivor All Star με τη Νικόλ Μαυρίδη να βγαίνει για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Μπλε ηττήθηκαν και στα 3 αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να βγάλουν υποψήφιους από τους οποίους τελικά αποχώρησε η Τζο Μαριδάκη. Ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν λίγο πριν την αποχώρηση ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την απόδοσή του στα αγωνίσματα αλλά και τη δυσαρέσκειά του απέναντι σε συμπαίκτες του που θεωρεί ότι κάνουν… κωλοτούμπες.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που έμεινα, από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα… Δεν είναι μόνο να είμαι ο χαρούμενος της καλύβας και να περνάμε ωραία, να μαγειρεύουμε και να κάνω δουλειές. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει και αυτή η εβδομάδα για μένα είναι ένα ερωτηματικό. Θα σφίξω τα δόντια με πόνο ή χωρίς για να δείξω ποιος είμαι…» είπε, επισημαίνοντας ότι τον ενόχλησε η τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου στο συμβούλιο που είπε ότι θα ήθελε να φύγει είτε εκείνος είτε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και όχι ο Ασημακόπουλος.

«Δεν μετράνε ούτε φιλίες, ούτε τίποτα εδώ πέρα… Και ξαφνικά ο Ασημακόπουλος έγινε υπερπαικταράς και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός και αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν παίκτη στον άλλον σαν την Μελίνα. Καθόλου κωλοτούμπες και όλα to the point. Μπράβο παιδιά!» τόνισε.

Μεταξύ των υποψηφίων της προηγούμενης εβδομάδας ήταν και ο Παναγιώτης Κωνσταντίδης , ο οποίος για ακόμη μια φορά τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με αφορμή τα όσα είπαν οι συμπαίκτες του στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο. Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;».

Για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο την 5η φορά που βρέθηκε στον τάκο μίλησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είμαι καλός αγωνιστικά, σωστός άνθρωπος, δίκαιος και μαχητής της ζωής», είπε και χαρακτήρισε τον εαυτό του εύκολο στόχο για τους συμπαίκτες τους.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση ανάμεσα σε Ρούλα Κορομηλά και Λίτσα Πατέρα: «Έχουμε ζήσει τόσα πολλά»

Μόνικα Μπελούτσι: Πόζαρε μόνο με ένα μαύρο κορμάκι η Ιταλίδα σταρ (Photo)

Ναταλία Γερμανού: Η ξεκαρδιστική ατάκα για τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58