search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:19
MENU CLOSE

Έλενα Κουντουρά: «Όταν μπήκα στην πολιτική αντιμετώπισα πολλά προβλήματα ως γυναίκα»

21.10.2023 16:44
kountoura

Για τα χρόνια του πρωταθλητισμού στον στίβο, την πολιτική αλλά και το μόντελινκ μίλησε η Έλενα Κουντουρά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Η πειθαρχεία του πρωταθλητισμού με ακολούθησε στον στίβο της πραγματικής ζωής», παραδέχτηκε, αναφερόμενη στα χρόνια που ήταν πρωταθλήτρια του στίβου.

Όσον αφορά τη διεθνή καριέρα στο μόντελινκ, ανέφερε πως εκείνος που τη σύστησε στο χώρο ήταν ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Το μόντελινγκ μού έφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και το πιο σημαντικό, έμαθα να δουλεύω σκληρά, να είμαι επαγγελματίας και να ξεπερνώ τον εαυτό μου», εξήγησε.

«Η ομορφιά ανοίγει πόρτες σε όλους τους χώρους. Στο εξωτερικό υπάρχει αξιοκρατία, θέλουν και όμορφους άντρες, όχι μόνο όμορφες γυναίκες», πρόσθεσε η Έλενα Κουντουρά.

«Η γυναίκα στην Ελλάδα δεν έχει τη θέση που της αξίζει»

Στη συνέχεια ανέφερε πως με τον σύζυγό της μοίρασαν τους ρόλους στο σπίτι και χάρηκαν το μεγάλωμα των παιδιών τους.

«Όταν μπήκα στην πολιτική αντιμετώπισα πολλά προβλήματα ως γυναίκα. Για κάποιον λόγο στην Ελλάδα η γυναίκα δεν έχει τη θέση που της αξίζει. Έπρεπε να φέρω την τεράστια επιτυχία για να με παραδεχτούν ότι είμαι ικανή και αποτελεσματική, ενώ συνάδελφοί μου άντρες είχαν αναγνωριστεί πολύ νωρίτερα. Είμαι περήφανη που η Ελλάδα έγινε πρωταγωνίστρια στον τουρισμό», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Στο ΣΕΗ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες που δεν ακούστηκαν – Αυτά που βγήκαν δεν είναι ούτε η κορυφή του παγόβουνου»

Ραχήλ Μακρή για Λιάγκα: «Οι άνθρωποι που δεν σέβονται τους άλλους προσβάλουν πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους»

Μαγγίρα σε Τσιμτσιλή: «Δε θα το παραδεχτώ, γιατί απλά δεν ήμουν εγώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05