search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Μπέζος για Φιλιππίδη: «Nα βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας»

23.10.2023 17:13
mpezos
Screenshot ANT1

«Πρέπει να βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας, να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν Άγιοι» δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος σε ερώτηση που του έκαναν για τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο «Πρωινό» βρέθηκε σε δυσμενή θέση μετά από ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τον ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γιάννη Μπέζο αν υπήρξε επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις δηλώσεις του ότι είναι «διαφορετικός» από εκείνον.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 20:20

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά αλλά θα πω κάτι γενικότερο. Ότι πάλι στα πλαίσια της αυτοκριτικής, πρέπει να βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας, να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν Άγιοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι μας. Και πρώτος θα την κάνω εγώ. Τα άλλα θα έρθουν. Οι υποθέσεις αυτές δικάζονται, θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Τιμ Μπάρτον: Το βίντεο που… αποδεικνύει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι

Χαμός ανάμεσα με Λιάγκα – Πετρογιάννη: «Κι έπρεπε να μου επιτεθείς, αυτός είναι ο τρόπος» (Video)

Γιώργος Μαυρίδης: «Βαρύ» πένθος για τον παρουσιαστή – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:46