search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:28
MENU CLOSE

Γιώργος Μαυρίδης: «Βαρύ» πένθος για τον παρουσιαστή – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

23.10.2023 12:06
mavridis-new

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του οποίου αγωνίζεται ο παρουσιαστής και tattoo artist στο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανήρτησε μια φωτογραφία του από την ώρα που αγωνιζόταν σε ένα ματς με τη φανέλα της ομάδας.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκυλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί.
Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!» έγραψε στη λεζάντα.

Παλαιότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τον πατέρα του, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι αυτή είχε δοκιμαστεί αρκετά.

«Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς. Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει.

Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα» είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: «Με τον Καρβέλα δεν θα παίρναμε βραβείο καλύτερου γονέα» – Η σπάνια αναφορά στην αποτοξίνωση της κόρης της (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εξηγεί τον λόγο που της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή – «Παίρνω μεγάλη χαρά και νιώθω σέξυ»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ την χώρισε με δύο μόνο λέξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:27