search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:54
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: «Με τον Καρβέλα δεν θα παίρναμε βραβείο καλύτερου γονέα» – Η σπάνια αναφορά στην αποτοξίνωση της κόρης της (Video)

23.10.2023 10:43
karvelas-vissi-new

Για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο την ενώνουν βαθιά συναισθήματα αγάπης και σεβασμού, παρά τον χωρισμό τους, μίλησε η Άννα Βίσση.

Σε συνέντευξή της στο «Τετ α τετ», η τραγουδίστρια έκανε και μια σπάνια αναφορά στην περίοδο που η κόρη της, Σοφία βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

 «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά» είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για τις άριστες σχέσεις που διατηρούν μετά το διαζύγιό τους μέχρι και σήμερα είπε:

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές.

Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στις αντιδράσεις για το «κοινωνικό φύλο» της κόρης της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ την χώρισε με δύο μόνο λέξεις

Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: «Αγαπάμε την Ελλάδα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:52