search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:36
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στις αντιδράσεις για το «κοινωνικό φύλο» της κόρης της

23.10.2023 09:01
mairi-synatsaki-new

Την πρόσφατη τοποθέτησή της αναφορικά με το «κοινωνικό φύλο» του παιδιού της θέλησε να διευκρινίσει η Μαίρη Συνατσάκη.

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμα-δες», η youtuber φάνηκε να μην κατανοεί τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της οπότε θέλησε να ξανατοποθετηθεί ώστε να γίνει πιο σαφής.

«Το παιδί μας είναι βιολογικά κοριτσάκι και θα περιμένουμε να ενηλικιωθεί κάποτε και όταν νιώσει έτοιμο να μας ανακοινώσει το κοινωνικό του φύλο» είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως μέσω τoυ Twitter τα λόγια της.

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό και την καρδιά μου κάποιες φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι οι σωστές» είπε αρχικά η youtuber, ενώ σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με την τοποθέτησή της πρόσθεσε:

«Ίσως αν απλά έλεγα: “Θα αποδεχθώ το παιδί μου ακριβώς όπως θέλει να είναι, όπως νιώθει να είναι, όπως αισθάνεται να είναι» θα είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ να εξηγήσω τι εννοώ. Γιατί να εξηγήσεις όμως τι εννοείς, θα μου πεις, αφού ξέρεις τι εννοείς; Αλλά με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω σε αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνουν και το παιδί να ξενίζω πολύ με αυτό που θα πω γιατί στην ουσία είναι η αγάπη και η αποδοχή.

Εάν δεν είμαστε μαζί σε αυτό, δεν πειράζει. Το απόσταγμα είναι… πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι, αυτό που λέει η καρδιά του και αυτό που λέει η ψυχή του. Πως να το πω; Θέλω να πω με τους όρους του κοινωνικού του φύλου αλλά δεν πρέπει να το πω. Είτε θέλει να εκφραστεί σαν γυναίκα είτε θέλει να εκφραστεί σαν οτιδήποτε άλλο και να αυτοπροσδιοριστεί με έναν άλλον τρόπο, εγώ θα είμαι εκεί»

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ την χώρισε με δύο μόνο λέξεις

Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: «Αγαπάμε την Ελλάδα» (Video)

Τι είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος κι έκανε τη Βάσω Λασκαράκη να βουρκώσει – «Ήθελα να βλέπω τα μούτρα σου τώρα…» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:31