search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:36
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να μας βγει σκ… – Mέχρι τότε βοηθήστε» (Video)

23.10.2023 10:00
kraounakis

Να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν κάλεσε την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο κ. Κραουνάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica tv αναφέρθηκε στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασελάκης ήρθε και τα έκανε όλα… Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκ… και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια σε βάρος του μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον συζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ από τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

«Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς. Αν με ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε “μ, σας ξέρουμε εσάς” και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία» είπε αρχικά ο κ. Κραουνάκης.

Με αφορμή, δε, τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με τον συντρόφο μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «Ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα».

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική» κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Διαβάστε επίσης

Κυψέλη: Συναγερμός από τη σύλληψη δύο ατόμων με Καλάσνικοφ – Τι εξήγηση έδωσαν οι ίδιοι

Νέο Ηράκλειο: Τραγικό δυστύχημα με νεκρό 19χρονο μοτοσικλετιστή (photos)

Κως: Σύλληψη Άγγλου παιδεραστή – Καταζητείται από την Ιντερπόλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:29