search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:42
MENU CLOSE

Κως: Σύλληψη Άγγλου παιδεραστή – Καταζητείται από την Ιντερπόλ

23.10.2023 08:33
peripoliko new

Συνελήφθη εξαιρετικά επικίνδυνος 65χρονος Άγγλος παιδεραστής, ο οποίος είναι καταζητούμενος στην χώρα και σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ. Ο καταζητούμενος είχε βρει καταφύγιο στην Κω όπου συνελήφθη το Σάββατο.

Ο 65χρονος κατηγορείται για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκων που είχε διαπράξει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς φέρεται ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και αγόρια, ενώ είχε ασκήσει και βία σε βάρος τους.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στην Κω και ο 65χρονος καταζητούμενος παραπέμφθηκε  στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου στη Ρόδο, η οποία δρομολογεί την έκδοσή του στις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου που τον αναζητούν βάσει του διεθνούς διωκτικού εγγράφου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμοί σε τοιχογραφία για τα θύματα του Ολοκαυτώματος (Video)

Μπουρλότο στο πρωτάθλημα από τη διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Στο νοσοκομείο όλη νύχτα ο Χουάνκαρ που δέχθηκε την κροτίδα   

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνισή του – Απαλλάχθηκαν με βούλευμα οι νέοι κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:42