search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:40
MENU CLOSE

Φίλιππος Σοφιανός: Ξέσπασε για ακύρωση παράστασης – «2 μήνες δουλειά πετάγονται στον δρόμο»

24.10.2023 08:58
sofianos-filippos-new

Μια οργισμένη ανάρτηση στα social media έκανε ο Φίλιππος Σοφιανός με αφορμή την ακύρωση της παράστασης «Απιστία» όπου θα συμμετείχε.

Η παράσταση επρόκειτο να κάνει κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά, κάτι που, ωστόσο, δεν θα συμβεί.

Ο ηθοποιός ξέσπασε μέσω της ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επισημαίνοντας ότι εκτός του κόπου των εργαζομένων που δύο μήνες έκαναν πρόβες -άδικα όπως αποδείχθηκε- αυτοί οι άνθρωποι μένουν ξαφνικά χωρίς δουλειά.

«ΑΠΙΣΤΙΑ ολκής από το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ηθοποιούς, σκηνοθέτη, σκηνογράφο, συντελεστές…. Ύστερα από πέντε ολόκληρες εβδομάδες πρόβες το θέατρο ανακοινώνει στον θίασο ότι δεν μπορεί να προχωρήσει για να φτάσει η παράσταση στην πρεμιέρα. Δύο μήνες δουλειά πετάγονται στο δρόμο… Ηθικό δίδαγμα: Συνεργασίες ΜΟΝΟ με επαγγελματίες παραγωγούς ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ…», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Τζόυς Ευείδη: «Δεν είχα προτάσεις από την τηλεόραση – Μπορεί να μην είμαι της μόδας»

Μπέζος για Φιλιππίδη: «Nα βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας»

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε στο Τέξας για τον αγώνα της Formula 1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:40