search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:31
MENU CLOSE

Αλλαγή φρουράς στο Γραφείο Προϋπολογισμού – Νέος επικεφαλής ο καθηγητής Ιωάννης Τσουκαλάς

26.10.2023 15:41
vouli_2809_1920-1080_new

Αλλαγή φρουράς στο Γραφείο Προϋπολογισμού στη Βουλή. Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης Ιωάννης Τσουκαλάς αναλαμβάνει επικεφαλής του, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Φραγκίσκο Κουτεντάκη.

Ο κ. Τσουκαλάς αποτέλεσε επιλογή του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες. «Θα έρθει ένας Έλληνας από το εξωτερικό», σχολίασε και εξέφρασε την εκτίμηση του προς τον Φραγκίσκο Κουτεντάκη, με τον οποίο -όπως είπε- υπήρξε εξαιρετική συνεργασία.

Η θητεία του απερχόμενου επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή που αποτέλεσε επιλογή του πρώην Προέδρου του Σώματος Νίκου Βούτση, έληξε τον περασμένο Μάρτιο. Ο ορισμός του Ιωάννη Τσουκαλά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής.

Διαβάστε επίσης:

Καρτερός: «Η Αριστερά έχει μουλιάσει σε κύματα γελοιότητας, εμείς τι φταίμε;»

Κυβέρνηση για την ακρίβεια: Μελετά και νέο επίδομα για όσους θερμαίνονται με ρεύμα

Βορίδης: Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς – Δεν ξέρω αν θα εμπλακούν οι ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:31