search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:13
MENU CLOSE

Κατερίνα Σακελλαρoπούλου: Στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις – Παρέστη στην έπαρση σημαίας στο Λευκό Πύργο (video)

26.10.2023 07:49
sakellaropoulou_new

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη (26/10), η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό τού Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και των επετείων της απελευθέρωσης της πόλης και της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στις 08:00 στην έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο και στις 11:00 στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Λευκού Πύργου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κορυφή όπου βρίσκεται ο ιστός.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης ως εκπρόσωπος της Βουλής.

«Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου γιορτάζουμε και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, ένα σπουδαίο ορόσημο στην ιστορία του έθνους μας.Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής και μνήμης όλων εκείνων που, με πίστη στις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει πάντα και μας καθοδηγεί. Χρόνια πολλά!», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας .

Στις 13:30, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρακαθίσει σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Στις 18:30 θα παρακολουθήσει την τελετή εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 111ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του έπους του 1940 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Τι συζήτησαν οι «6+6» στην πανελλαδική τους συνδιάσκεψη – Ορόσημο το Συνέδριο, πιο σύντομος ο ορίζοντας αποφάσεων για Τσακαλώτο

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη

Μητσοτάκης για τεχνητή νοημοσύνη: Θα αξιοποιηθεί ως ένα εργαλείο δημόσιας πολιτικής (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:12