search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Λαμία: Σήμερα η κηδεία της 43χρονης μητέρας – Τίναζε το χαλί και έπεσε από τον 5ο

26.10.2023 13:10
lamia

Βαρύ πένθος στη Λαμία και ειδικότερα στην τοπική κοινότητα Νέου Κρικέλλου, στην είδηση του αδόκητου χαμού της 43χρονης Ιωάννας Χαντζή μητέρας δύο ανήλιων παιδιών.

Η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τίναζε τα χαλιά στον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της στην οδό Ηροδότου στην Καλαμάτα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Μάλιστα ένα χαλί εντοπίσθηκε στον κάτω ακριβώς όροφο μαρτυρώντας το κακό που είχε συμβεί και κανείς δεν ήθελε να πιστέψει.

Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών.

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της Νώντας Χαντζής.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό . Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Τώρα μόλις έφτασα στην Καλαμάτα . Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι …», προσθέτει με τρεμάμενη φωνή.

Διαβάστε επίσης:

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ εκτελούσε εργασίες – Έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος

Γιώργος Γραμματικάκης: Αύριο στο Ηράκλειο η κηδεία του

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Η στιγμή της εξουδετέρωσης της βόμβας (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:51