search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Ο Λιάγκας κυνηγάει τον Κασσελάκη γιατί είναι με τον Τάιλερ, γιατί δεν ψάχνει Κυριάκο-Μαρέβα να δούμε αν πίνουν σκέτο τον καφέ;

26.10.2023 21:30
PAPPAS-`21-NEW

Στην εκπομπή «Ζαρίφη 2» βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς. Πήρε θέση για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα το κυνηγητό που δέχεται από τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται από τα μέσα η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη ενώ έκανε και αναφορά στον σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα. Παράλληλα τόνισε πως αν υπήρχε στήριξη το πρόσωπό του θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

Για το γεγονός ότι όλα τα Μέσα «κυνηγούν» τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε: «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Παππάς.

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε στη συνέχεια: «Δεν είναι μόνο ο Λιάγκας, κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το χτίζει όλο αυτό».

«Νομίζω ότι είναι δικό σας κατασκεύασμα όλο αυτό και έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική σε καλά κολλέγια, σε καλή ποιότητα ζωής, σε πιο υψηλή κοινωνική τάξη και αυτό επειδή δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθίσει και έχει να κάνει με την αριστερά αλλά θεωρώ είναι μια προκατάληψη, το βιώνω κι εγώ και το βίωσα στην δική μου υποψηφιότητα όσο κράτησε. Ότι υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι έχει λεφτά, οδηγάει τζιπ. Τα οικονομικά αγαθά είτε είναι του καπιταλισμού, είτε οτιδήποτε, είναι για όλους. Οι αξίες είναι που μένουν. Ακόμα και τοποθετήσεις να αλλάξεις, αυτά είναι τα σημαντικά», ανταπάντησε ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση – Ζήτησα βοήθεια και ξέκοψα»

Στα 88 της η ηθοποιός Μάγκι Σμιθ είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Loewe

Freud’s Last Session: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τον Άντονι Χόπκινς στον ρόλο του Φρόιντ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:06