search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Στα 88 της η ηθοποιός Μάγκι Σμιθ είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Loewe

26.10.2023 19:16
maggie smith
Loewe/Juergen Teller


Η Dame Μάγκι Σμιθ, η Βρετανίδα ηθοποιός που καταξιώθηκε για τις εμφανίσεις της τόσο στη σκηνή όσο και στον κινηματογράφο, έχει αναλάβει έναν νέο ρόλο — και αυτή τη φορά στον πολυτελή κόσμο της μόδας.

Η εταιρεία Loewe έχει επιλέξει την 88χρονη ηθοποιό, γνωστή για ρόλους όπως η καθηγήτρια McGonagall στο franchise ταινιών “Harry Potter”, για την καμπάνια άνοιξη/καλοκαίρι 2024.

Loewe/Juergen Teller

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι Αμερικανίδες ηθοποιοί Ντακότα Φάνινγκ και Γκρέτα Λι, ο Αμερικανός ηθοποιός Μάικ Φάιστ, ο Βρετανός ηθοποιός Τζος Ο΄Κόνορ, ο νοτιοκορεάτης μουσικός καλλιτέχνης Taeyong, η Βρετανίδα καλλιτέχνης Ρέιτσελ Τζόουνς και το μοντέλο από την Κίνα Fei Fei Sun.

Loewe/Juergen Teller

Η Σμιθ – η οποία είναι πιο πρόσφατα γνωστή για τον δεύτερο ρόλο της ως κοντέσσα Violet Crawley στη βρετανική δραματική σειρά “Downtown Abbey”, για την οποία κέρδισε τρία από τα τέσσερα βραβεία Emmy – κέρδισε διεθνή αναγνώριση και έλαβε Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως μια εκκεντρική δασκάλα στη ρομαντική κωμωδία του 1969 «The Prime of Miss Jean Brodie».

Κέρδισε άλλο ένα βραβείο Όσκαρ εννέα χρόνια αργότερα για τον δεύτερο ρόλο της στη ρομαντική κομεντί “California Suite” του 1978.

Η ηθοποιός είναι μία από τις πολλές μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες που έχουν πρωτοστατήσει σε καμπάνιες μόδας και εξώφυλλα περιοδικών τα τελευταία χρόνια. 

Τον Μάρτιο, η καλλιτέχνης τατουάζ Apo Whang-Od έγινε η γηραιότερη σταρ του εξωφύλλου της Vogue με την εμφάνισή της για τη Vogue Philippines σε ηλικία 106 ετών και το 2020, σε ηλικία 85 ετών, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Dame Judi Dench έγινε το γηραιότερο άτομο που κοσμούσε ποτέ το εξώφυλλο του περιοδικού.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση – Ζήτησα βοήθεια και ξέκοψα»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για αρνητικά σχόλια: «Την κριτική τη δέχεσαι ανάλογα το πρόσωπο» (Video)

Freud’s Last Session: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τον Άντονι Χόπκινς στον ρόλο του Φρόιντ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:07