search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

27.10.2023 15:34
negros-toy-moria-new

Ο Νέγρος του Μοριά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και δήλωσε «τραμπέτης», επειδή «παντρεύει» την τραπ με την ρεμπέτικη μουσική.

«Αρέσει το τραμπέτικο στα πιτσιρίκια γιατί είναι κάτι καινούργιο. Όπως και εγώ είμαι κάτι καινούργιο για την Ελλάδα. Μαύρος που τα χώνει” ελληνικά και τον λένε Νέγρο του Μοριά, βαστάει κομπολόι και όλα αυτά… είναι εκτός! Λέγομαι έτσι γιατί ο Κολοκοτρώνης είναι μάγκας και τον έμαθα από το δημοτικό! Μου είχε κολλήσει εκεί η βελόνα! Το Νέγρος του Μοριά είναι σαρκαστικό και εγώ είμαι νέγρος», είπε στην αρχή.

Για τη ζωή και καταγωγή του είπε: «Γεννήθηκα στους Αμπελόκηπους και οι γονείς είναι από την Γκάνα. Έχω γεννηθεί εδώ, τα πάντα… Βαφτίσια, απολυτήρια, μπουγιουρντί, τα έχω πάρει όλα, πληρώνω φόρους, κόβω τιμολόγιο αλλά ταυτότητα δεν έχω! Αν όμως δεν πληρώσω κάποιον φόρο θα μου… σκάσει μήνυμα “για πλήρωσε τον φόρο γιατί κάποιοι πεινάνε’. Περιμένω να πάρω την ταυτότητα όπως περιμένεις σε ουρά στο ΙΚΑ».

Ποιος είναι ο Νέγρος του Μοριά

Ο Νέγρος του Μοριά ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα, Κέβιν Ζανς Ανσόνγκ, γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους, μα μέχρι και σήμερα, στα 32 του χρόνια δεν έχει ακόμα, όπως αποκάλυψε, ελληνική ταυτότητα.

Έχει ωστόσο, μια ξεχωριστή θέση στη ραπ σκηνή, με τα κομμάτια του να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία από την αρχή κιόλας της κυκλοφορίας τους. Μέσω της μουσικής του, την οποία ξεκίνησε το 2010, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Είμαι απλώς» σε συνεργασία με τον Τάκι Τσαν, προσπαθεί να «παντρέψει» τον σύγχρονο με τον παλιό ήχο, την τραπ με το ρεμπέτικο.

Η καταγωγή του είναι από τη Γκάνα. Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα προβλήματα με τα χαρτιά του.

Η καριέρα του, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ξεκίνησε το 2010, με τον Νέγρο του Μοριά να «πειραματίζεται» με τον ήχο του, μέσα από συνεργασίες με άλλους Mcs. Στη συνέχεια, το 2012, κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape, με τίτλο «M.M.P.T.P».

Πλέον, έχει φανατικό κοινό, που τον στηρίζει, με τις εμφανίσεις του να μαζεύουν χιλιάδες κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Σε κέντρο αποκατάστασης ο ηθοποιός – Η ανάρτηση της συζύγου του (Photo)

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Κατακραυγή» μετά τις αποκαλύψεις της Σπίαρς – Απενεργοποίησε τα σχόλια μετά τα αρνητικά μηνύματα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πριν μια ώρα μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:54