search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:55
MENU CLOSE

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Κατακραυγή» μετά τις αποκαλύψεις της Σπίαρς – Απενεργοποίησε τα σχόλια μετά τα αρνητικά μηνύματα

27.10.2023 11:18
britney-timberlake-new

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα νέα απομνημονεύματά της αναφορικά με τη σχέση που είχε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Έπειτα από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε το πρώην μέλος των NSYNC, μάλιστα, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια που κατακλύζουν τον λογαριασμό του στο Instagram, γεγονός που επιβεβαιώνει μια πηγή στο Page Six.

Μπίτνεϊ Σπίαρς: Τι αποκάλυψε για Τίμπερλεϊκ στο βιβλίο της

Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφιερώνει ένα κομμάτι στο βιβλίο της στο οποίο αναφέρεται στη τριετή σχέση που είχε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, εκείνος την απάτησε, ενώ την ώθησε στην απόφαση να κάνει έκτρωση όταν πληροφορήθηκε ότι είναι έγκυος επειδή «οι δυο τους δεν ήταν έτοιμοι για τη δημιουργία οικογένειας».

Μάλιστα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει στο βιβλίο της ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους ήταν μια γυναίκα διάσημη, ωστόσο, επέλεξε να μην αποκαλύψει το όνομά της καθώς εκείνη έχει πλέον, οικογένεια και παιδιά.

«Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά εκείνος σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» αναφέρει.

Μέχρι στιγμής, ο Τίμπερλεϊκ δεν έχει αναφερθεί στο best-seller βιβλίο της Σπίαρς ούτε και στις αποκαλύψεις που τον αφορούν, ωστόσο, πηγή που επικαλείται η Daily Mail υποστηρίζει ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το περιεχόμενό του.

«Ο Τζάστιν δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Μπρίτνεϊ για όλα αυτά, και δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να της πει. Ο Τζάστιν δεν είναι καθόλου χαρούμενος για όσα έχουν βγει στο βιβλίο αυτό» επισημαίνεται.

Διαβάστε επίσης:

Μπέλα Χαντίντ για πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς: «Θρηνώ με όλες τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους»

Γιώργος Καραμίχος: «Οι Έλληνες είμαστε βαθιά ρατσιστές» (Video)

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έπιασα πάτο, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:54