search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έπιασα πάτο, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια» (Video)

27.10.2023 08:51
zeta-makrypoylia-new

Στην περίοδο του κορωνοϊού αναφέρθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας ότι για εκείνη ήταν μια περίοδος ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς έπιασε «πάτο», όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αν και ένιωθε πολύ δυνατή μέσα της, μένοντας μόνη της σε ένα χωριό εκείνη την περίοδο, συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ φοβισμένη και ανασφαλής.

«Την περίοδο του κορωνοϊού έπιασα πάτο. Απαγορεύω στον εαυτό μου να κλάψει. Εκείνο το διάστημα έφυγα για 15-16 μέρες και πήγα μόνη μου σε ένα χωριό. Τα καταφέρνω μόνη μου. Νόμιζα ότι είμαι πολύ δυναμική και ότι τα καταφέρνω. Μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις που σου περιγράφω, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια, ότι είμαι ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε:

«Για μένα ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην το καταλάβεις, αλλά δεν έχεις περιθώρια πια, μόνο να ανέβεις. Άμα πιάσεις πάτο, η επόμενη επιλογή είναι αυτή, να αρχίσεις δειλά δειλά να ανεβαίνεις και αυτό μου έκανε μεγάλο καλό. Ήμουν μόνη μου, η προσωπική μου ζωή ήταν υπό διάλυση, “χτυπήθηκα” από παντού.

Έμεινα κι αυτές τις 16 μέρες  που έπρεπε χωρίς να μπορεί κανείς να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, οπότε εκεί είπα ότι είναι η ευκαιρία μου να κλάψω, να σκεφτώ, να παραπονεθείς. Και από εκεί άρχισα σιγά σιγά να δυναμώνω και να παίρνω κάποιες αποφάσεις, αποφάσεις πώς θα προστατεύσω τον εαυτό μου. Τέρμα οι συνεντεύξεις, θα κάνω τη δουλειά μου και θα ζω μια απλή ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Ο Λιάγκας κυνηγάει τον Κασσελάκη γιατί είναι με τον Τάιλερ, γιατί δεν ψάχνει Κυριάκο-Μαρέβα να δούμε αν πίνουν σκέτο τον καφέ;

Ρίκα Διαλυνά: Συγκινήθηκε και δέχτηκε την προσφορά στο «Cash or Trash» – «Δεν μπορείτε κάτι παραπάνω;» (Video)

Στα 88 της η ηθοποιός Μάγκι Σμιθ είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Loewe

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:43