Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί η κυβέρνηση τις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων που εκδηλώνονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θεωρεί ότι το μέγεθος των διαδηλώσεων στην Ελλάδα είναι μικρότερο από αυτό σε άλλες χώρες, ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι όσο αυτές είναι ειρηνικές δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί καν ζήτημα απαγόρευσής τους (για παράδειγμα, στη Γαλλία είχε υπάρξει μια τέτοια απαγόρευση).
Από εκεί και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως η στάση που τηρεί για τη νέα κρίση στο Μεσανατολικό είναι σωστή και ισορροπημένη, καθώς αναγνωρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, αλλά υπογραμμίζει και την ανάγκη αποτροπής ανθρωπιστικής κρίσης στη Γάζα.
Διαβάστε επίσης:
Μπουτάρης σε Κασσελάκη: «Να σπάσεις αυγά»
Ο Φίλης, το ΚΚΕ και το νέο κόμμα
Συσχετισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.