search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Συσχετισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές

28.10.2023 14:36
syriza new

Μετράνε και ξαναμετράνε η ηγεσία και οι αντιμαχόμενες ομάδες στον ΣΥΡΙΖΑ για να δουν τι συσχετισμοί υπάρχουν στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Βλέπετε, στο ηγετικό αυτό όργανο,, που είναι να συνεδριάσει το παραπάνω σαββατοκύριακο μπορεί να κριθούν τα πάντα. Από τις διαγραφές των «4» στελεχών (Τζουμάκας, Φίλης, Βίτσας, Σκουρλέτης), μέχρι και τη διάσπαση του κόμματος.

Η κεντρική επιτροπή αριθμεί 300 μέλη.

Η στελέχη της ηγεσίας εκτιμούν ότι ο Κασσελάκης μπορεί να ελέγξει ακόμα και 160 μέλη, εάν τεθεί θέμα ψηφοφορίας για τις διαγραφές. Και ότι οι αμφισβητίες δεν ξεπερνούν τους 130. Με τους υπόλοιπους να το σκέφτονται ακόμα.

Η εσωκομματική αντιπολίτευση θεωρεί ότι υπάρχει μία ισορροπία τρόμου, με τις δύο πλευρές (υπέρ και κατά των διαγραφών) να μετρούν περίπου 130-135 σίγουρους η καμία μία και τα υπόλοιπα 30-40 μέλη να το σκέφτονται. Άρα, δεν περνάνε οι διαγραφές εκτιμούν.

Διαβάστε επίσης:

Μέτωπο της αντιπολίτευσης στη Βουλή για τις υποκλοπές προτείνει οι Καστανίδης

ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματισμός στα κανάλια για την εισήγηση Κασσελάκη – «Συντονισμός στις εμφανίσεις» 

Νέα Δημοκρατία: Έρχεται και νέα… παρέμβαση Κώστα Καραμανλή 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:59