search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Έρχεται και νέα… παρέμβαση Κώστα Καραμανλή 

27.10.2023 06:02
karamanlis

Ήταν να μην αποφασίσει να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Κώστας Καραμανλής για να αρχίσει να «μιλάει». 

Δεν είναι κρυφό ότι τα αστεία στα πολιτικό-δημοσιογραφικά ήταν έντονα για το γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «δίσταζε» να εκτεθεί στα ΜΜΕ από τη στιγμή που παραιτήθηκε από την ηγεσία της «γαλάζιας παράταξης

Στην πρόσφατη παρέμβασή του κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιώργου Χαρβαλιά με τίτλο «Γιαβόλ!» έστειλε διάφορα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, επικεντρωνόμενος, όπως ήταν φυσικά, στα μεγάλα ζητήματα της τρέχουσας περιόδου και την εξωτερική πολιτική. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός ετοιμάζει και νέα παρέμβαση αφού θα είναι προσκεκλημένος (και θα παραβρεθεί) στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν της Μαριέττας Γιαννάκου, που οργανώνει ομάδα από γυναίκες της ΝΔ. Στην εκδήλωση αναμένεται να μιλήσει. 

Την ίδια μέρα, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου υπάρχει εκδήλωση και για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη η οποία διοργανώνεται από το «Δίκτυο» της Άννας Διαμαντοπούλου. 

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, απώλεια 2 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα μήνα

Μητσοτάκης σε Αμπάς: Νόμιμος εκπρόσωπος του παλαιστινιακού λαού η Παλαιστινιακή Αρχή – Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς

ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει στις διαγραφές ο Κασσελάκης – «Ξεπεράστηκαν τα όρια, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό αυτό από κανέναν» – Το αίτημα της Αχτσιόγλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12