search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: «Ασαφής» η αιτία θανάτου του – Αναμένεται η τοξικολογική

30.10.2023 17:12
perry

Τα αρχικά αποτελέσματα της νεκροψίας του Μάθιου Πέρι είναι ασαφή και η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ.

Έχουν ζητηθεί περαιτέρω έρευνες, συμπεριλαμβανομένης μιας τοξικολογικής έκθεσης, προτού αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού.

Σύμφωνα με το NBC News, μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες ανέφερε ότι αν και επίσημο συμπέρασμα δεν είναι πιθανό να δημοσιευτεί για αρκετές εβδομάδες, η σορός του Πέρι θα δοθεί στην οικογένειά του.

Οι Αρχές θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η τοξικολογική έκθεση προκειμένου να προσδιορίσουν εάν τυχόν ξένες ουσίες μπορεί να συνέβαλαν στο θάνατο του Πέρι, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Η οικογένεια του 54χρονου έχει δηλώσει «συντετριμμένη» μετά την «τραγική απώλεια» του γιου τους.

Σε μια δήλωση στο περιοδικό People, η οικογένεια του Πέρι είπε: «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος».

Το πτώμα του Πέρι βρέθηκε σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλούνται οι Los Angeles Times και η ιστοσελίδα TMZ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος προτάθηκε για Emmy για τον ρόλο του στο Friends, πρωταγωνίστησε μαζί με τους Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Courteney Cox – που υποδύθηκε τη σύζυγο του Πέρι στην οθόνη, Μόνικα Γκέλερ.

Διαβάστε επίσης:

Χαμάς: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τρεις ομήρους – Καλούν τον Νετανιάχου να συμφωνήσει σε ανταλλαγή κρατουμένων με τους απαχθέντες (Video)

Πόλεμος στη Γάζα: Το δράμα του Σκωτσέζου πρωθυπουργού και η ετοιμότητα της SAS στην Κύπρο

Σφαγή στη Γάζα: Στόχος του Ισραήλ η «διχοτόμηση» και ο «ιστός της αράχνης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:39