search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:10
MENU CLOSE

Mάθιου Πέρι: Κοινή δήλωση ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατό του

30.10.2023 16:12
mathiou-peri-new

Κοινή δήλωση ετοιμάζουν οι πρωταγωνιστές του «Friends» για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, o οποίος βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ματ Λεμπλάνκ, η Λίσα Κούντροου και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν για χρόνια στο πλευρό του ηθοποιού, καθώς συνεργάστηκαν για χρόνια στη δημοφιλή σειρά.

Κανείς από αυτούς δεν έχει εκφραστεί ακόμα δημόσια για την ξαφνική απώλεια, ωστόσο όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Κίνσεϊ Σόφιλντ, πρόκειται να το κάνουν με μια κοινή δήλωση τις επόμενες μέρες.

«Δουλεύουν αυτή τη στιγμή πάνω σε αυτό. Υποφέρουν από τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, λένε όταν ήταν σαν αδερφός τους και ότι τον προστάτευσαν σε κάποιες από τις δύσκολες στιγμές του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θεωρούν πως είναι πολύ άδικο, κανείς δεν το περίμενε. Θεωρούσαν πως είναι σε καλή κατάσταση, ότι βίωνε κάποια από τα καλύτερά του χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στη Γάζα: Το δράμα του Σκωτσέζου πρωθυπουργού και η ετοιμότητα της SAS στην Κύπρο

Mάθιου Πέρι: Αποχαιρετώντας το πιο αστείο «Φιλαράκι» – «Όταν πεθάνω, να αναφέρετε το “Friends” μετά το “βοηθούσε ανθρώπους”»

Σφαγή στη Γάζα: Στόχος του Ισραήλ η «διχοτόμηση» και ο «ιστός της αράχνης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:08