ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:48
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας: Τα «πρόσωπα» για τον δήμο Αθηναίων - Ο ρόλος του Πρωτόπαπα 

06.11.2023 07:37

Δήμαρχος Αθηναίων θα είναι σε λιγότερο από δύο μήνες ο Χάρης Δούκας ο οποίος σιγά – σιγά χτίζει την ομάδα που θα «τρέξει» την καθημερινότητα στην πόλη. 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων όπως διαβάζουμε στο portal της πόλης (cityofathens.gr«έχει την ευθύνη των αρμοδιοτήτων με τις οποίες εξουσιοδοτείται από τον Δήμαρχο με απόφασή του. Προΐσταται όλου του προσωπικού του Δήμου και ασκεί ανώτατη εποπτεία και έλεγχο σε όλες τις δημοτικές Υπηρεσίες»

Γι’ αυτή τη θέση λοιπόν, η οποία σίγουρα θέλει εμπειρία, ακούγεται έντονα το όνομα του έμπειρου πρώην Υπουργού Χρήστου Πρωτόπαπα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δε δείχνει αρνητικός σε μία τέτοια προοπτική. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Πρωτόπαπας ήταν δίπλα στον Χάρη Δούκα κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. 

Τώρα, σε ό,τι έχει με τις θέσεις των Αντιδημάρχων σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η – πρώτη σε σταυρούς – Ρωξάνη Μπέη. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους αντιδημάρχους αναμένεται να είναι ο Ανδρέας Γραμματικογιάννης, πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ έντονα ακούγεται το όνομα και του επίσης Πολιτικού Μηχανικού Πάρη Χαρλαύτη

Διαβάστε επίσης

Τι κάνει καλύτερα η Κύπρος για την ακρίβεια…

Λαζόπουλος εναντίον «Ομπρέλας»: «Στην ευχή της Παναγίας, στο διάολο όποιος δεν θέλει» (Video)

Όταν ο 24χρονος Δουδωνής προσφωνούσε τον Κώστα Σημίτη 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:47
Exit mobile version