search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:25
MENU CLOSE

Όταν ο 24χρονος Δουδωνής προσφωνούσε τον Κώστα Σημίτη 

05.11.2023 19:28
simitis

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνεται τη Δευτέρα το απόγευμα προς τιμήν του Κώστα Σημίτη ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής θυμήθηκε μία ανάλογη πριν 9 χρόνια στο Ζάππειο.

Ο ίδιος ο κ. Δουδωνής ήταν μεταπτυχιακός φοιτητής και ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στο λογαριασμό του στο Χ (πρώην twitter).

Σημειωτέον ότι την αυριανή ειδική εκδήλωση οργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση, με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, για να τιμήσουν τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το “παρών” στην εκδήλωση θα δώσουν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής και ακαδημαϊκής ελληνικής σκηνής, καθώς δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της νεολαίας.

Διαβάστε επίσης:

Τι κάνει καλύτερα η Κύπρος για την ακρίβεια…

Λαζόπουλος εναντίον «Ομπρέλας»: «Στην ευχή της Παναγίας, στο διάολο όποιος δεν θέλει» (Video)

Εν αναμονή της ρύθμισης για τις περιφέρειες των ευρωεκλογών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:18