ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:34
MENU CLOSE

«Παρών» το… όλον ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη (Photos)

06.11.2023 20:41

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη πραγματοποιείται στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος», παρουσία προσωπικοτήτων της πολιτικής και όχι μόνο.

Παρόντες είναι ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου, ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς επίσης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.



Επίσης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος καθώς και βουλευτές του Κινήματος καθώς και η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Επιπλέον παρόντες είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η κόρη του Κώστα Σημίτη, ο καθηγητής Γιάννης Σπράος και ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης με Καραμανλή και Σαμαρά στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου

Πόθεν έσχες: Σκάφη, φουσκωτά και βάρκες βουλευτών και υπουργών

Μέχρι και ο… Μαραντζίδης έχει άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει απίθανες νουθεσίες!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:32
Exit mobile version