search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:48
MENU CLOSE

Πόθεν έσχες: Σκάφη, φουσκωτά και βάρκες βουλευτών και υπουργών

06.11.2023 13:51
skafos

Αέρα στα πανιά τους βάζουν βουλευτές που διαθέτουν σκάφος, φουσκωτό ή βάρκα. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για το οικονομικό έτος 2021 που δόθηκαν στη δημοσιότητα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απολαμβάνουν μεσοπέλαγα τις διακοπές τους. 

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το 2017 απέκτησε από κοινού με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη φουσκωτό 7 μέτρων,  ενώ βάρκα 4-5 μέτρων διαθέτουν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης και Περικλής Μαντάς, η Λιανά Κανέλλη από το ΚΚΕ αλλά και ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.  Φουσκωτό διέθετε, καθώς όπως αναφέρει καταστράφηκε και εκκρεμεί η οριστική διαγραφή του, ο Στέφανος Γκίκας από τη ΝΔ. Ο Μάριος Σαλμάς (ΝΔ) πούλησε ταχύπλοο 7 μέτρων και ο Γιάννης Βαρουφάκης έπεσε θύμα κλοπής, αφού το σκάφος που κατείχε έκανε φτερά. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης είναι κάτοχος ταχύπλοου 12 μέτρων που απέκτησε το 2009 έναντι τιμήματος 130.000 ευρώ. Ταχύπλοο διαθέτει και ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο απέκτησε το 2004 έναντι τιμήματος 71.500 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης:

Γαϊτανάκι με τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα ψηφίσω «όχι» λέει η Αναγνωστοπούλου, ειπώθηκαν ακρότητες, δηλώνει ο Μπάρκας    

Γκάλοπ Metron Analysis: Κυρίαρχη η ΝΔ λόγω αδυναμίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση, απογοητευμένη η γενιά Ζ  

ΠΑΣΟΚ: Η συνάντηση Ανδρουλάκη με Κασσελάκη και ο στόχος της 2ης θέσης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:47