search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Σπίρτζης και Μαριλίζα σε κοινές αναζητήσεις

07.11.2023 15:01
sirizopasokoi

Κάτι τρέχει με τους πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δείχνουν να ψάχνουν τα πατήματά τους στο ομιχλώδες τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα με την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκης.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Χρήστος Σπίρτζης συνέντρωγαν το μεσημέρι της Τρίτης σε ιστορικό στέκι παλαιοπασόκων (κυρίως του Λαλιώτη δηλαδή) στη Σκουφά, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα όσα συμβαίνουν.

Ο προβληματισμός τους δεδομένος.

Ο μεν Σπίρτζης έχει παραιτηθεί από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και έχει ταχθεί υπέρ της συνένωσης του κόμματος με το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς.

Η δε Ξενογιαννακοπούλου είχε στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου και τώρα προσπαθεί να ισορροπήσει στο νέο σκηνικό, χωρίς να βρεθεί απέναντι στη νέα ηγεσία, έχοντας επιφυλάξεις για τις διαγραφές που θέλει να κάνει ο Κασσελάκης.

Το εάν θα βρουν κοινό βηματισμό θα φανεί στην πορεία.

Δύσκολοι καιροί για συριζοπασόκους…

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χόγιερ: Υπεγράφη η δανειακή συμφωνία ΕτΕΠ-ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές (photos)

Χατζηδάκης: Αύξηση των δαπανών για παιδεία – υγεία και μείωση φορολογικών συντελεστών με τον περιορισμό της φοροδιαφυγής

Στις Βρυξέλλες ο Κασσελάκης – Ποιους θα συναντήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:34