search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:11
MENU CLOSE

Συναγερμός σε πόλη στην Ιταλία: Λιοντάρι το έσκασε από τσίρκο και γυρνάει στους δρόμους

11.11.2023 21:22
lion new

Οι κάτοικοι πόλης στην Ιταλία κοντά στη Ρώμη κλήθηκαν σήμερα να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ένα λιοντάρι δραπέτευσε από τσίρκο και κυκλοφορεί ελεύθερο στην περιοχή.

Ο Αλεσάντρο Γκράντο, ο δήμαρχος της Λαντίσπολι, μιας πόλης περίπου 40.000 κατοίκων, σήμανε τον συναγερμό με ανάρτησή του σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία βοηθά το προσωπικό του τσίρκου και εντοπίσει το αιλουροειδές.

«Ένα λιοντάρι το έσκασε από το τσίρκο», έγραψε, διευκρινίζοντας ότι το ζώο θεάθηκε σε ένα ρυάκι κοντά στις εγκαταστάσεις του τσίρκου. «Σας ζητούμε να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις μετακινήσεις μέχρι νεωτέρας», πρόσθεσε.

Ο Γκράντο σημείωσε ότι δεν είχε δώσει άδεια για την παρουσία ενός τσίρκου με λιοντάρια στην πόλη, αλλά δεν ήταν στις αρμοδιότητές του και να την απαγορεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Απειλή Ισραήλ: «Μπορούμε να κάνουμε τον Λίβανο νέα Γάζα – Κοντά σε σοβαρό λάθος η Χεζμπολάχ»

Επίθεση Ερντογάν στις δυτικές χώρες: «Ντροπή να σιωπούν μπροστά στις σφαγές στην Παλαιστίνη»

Αλβανία: Ποδοσφαιριστής πέθανε μέσα στο γήπεδο εν μέσω αγώνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:11