search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:12
MENU CLOSE

Κερατσίνι: Πλήρωναν τον 42χρονο για να βασανίζει ΑμεΑ σε ζωντανή σύνδεση – Οι 22.700 συνδρομητές και τα 554 βίντεο φρίκης

12.11.2023 16:05
keratsini

Αποτροπιασμό προκαλούν οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του 42χρονου YouTuber που κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση.

Ο 42χρονος -που κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση νεαρούς ή και μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες και γυναίκες, υποχρεώνοντάς τους πολλές φορές και σε σεξουαλικές πράξεις- ζητούσε χρηματική συνδρομή για το εξευτελιστικό θέαμα που πρόσφερε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πληρωνόταν έως και 130 ευρώ.

Ο δράστης εξανάγκαζε τα θύματά του να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σκοινιά και μπουνιές και τους εξευτέλιζε ξυρίζοντας τα μαλλιά τους με ξυριστική μηχανή.

Η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022 και από τη μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης στα οποία είχαν πρόσβαση οι 22.700 συνδρομητές της πλατφόρμας του.

Οι κτηνώδεις πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη την Παρασκευή επ’ αυτοφόρω στο σπίτι του, στο Κερατσίνι, ενώ έκανε ζωντανή μετάδοση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: «Θλίψη και οργή» από τη Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά για τον χαμό του 17χρονου- «Να διερευνήσουν πλήρως το περιστατικό», ζητά η Γιαννακοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:10