search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Κι άλλες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

12.11.2023 11:18
vroxi

Κι άλλες περιοχές αναμένεται να «χτυπήσει» η κακοκαιρία που φέρνει το βράδυ της Κυριακής το νέο σύστημα από τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.

Ο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν αρχικά τη δυτική Ελλάδα, βαθμιαία τη Δευτέρα (13-11-23) τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και σταδιακά τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:

α. Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (12-11-23) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.

β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος (πιθανώς τα Κύθηρα, η δυτική Κρήτη και η Θράκη) και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια, οι Κυκλάδες (κυρίως οι κεντρικές και νότιες) και το ανατολικό Αιγαίο.

γ. Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι τις βραδινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 17χρονο Ρομά που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού

Σπύρος Φωκάς: Την Τρίτη η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Φρικιαστικό video με βασανισμούς ΑμεΑ: Χιλιάδες παρακολουθούσαν live τα αποτρόπαια γεγονότα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:43