search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:01
MENU CLOSE

Στο πλευρό της Βατίδου ο Κούγιας: «Δέχτηκε επίθεση – Την έβρισε χυδαία» – Κατηγορείται για κακούργημα

12.11.2023 14:54
kougias_vatidou

Για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου -σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένη και σε απόπειρα (κακούργημα)- μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί», εξήγησε ο ποινικολόγος στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» του Mega.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της… κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στην Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Εύη Βατίδου αναμένεται να απολογηθεί για τον τραυματισμό της 57χρονης στη Γλυφάδα, την ερχόμενη Πέμπτη. Έως τότε θα παραμείνει κρατούμενη.

Το χρονικό

Η Εύη Βατίδου κατηγορείται πως κυνήγησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη.

Όλα έγιναν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Όπως αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό και τη συνοδηγό της μοτοσικλέτας και την 46χρονη.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 57χρονη, που μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και το πρώην μοντέλο προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η το μοντέλο μήνυση για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στον 59χρονο.

Η κατάσταση της 57χρονης κρίνεται σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της.

Διαβάστε επίσης:

Δημογραφικό: Ποιοι νομοί «γερνούν» – Σε ποια τμήματα της Ελλάδας μειώνεται ταχύτερα ο πληθυσμός

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Κι άλλες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Βοιωτία: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 17χρονο Ρομά που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:58