search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Τζίνα Αλιμόνου για τη χρήση των social media από ανήλικους: Είναι σα να παρατάς το παιδί σου στην Ομόνοια

12.11.2023 15:46
tzina_alimonou

Για τη ζωή της, για ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και για τη χρήση των social media από ανήλικους μίλησε η Τζίνα Αλιμόνου στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΙ.

«Με αγχώνουν τα social media στο επίπεδο των ανηλίκων διότι δεν έχουν κριτική άποψη. Όπως είπε και ένας αγαπημένος μου φίλος, “είναι σαν να αφήνεις λίγο το παιδί σου στην Ομόνοια και να το παρατάς εκεί”. Δυστυχώς δεν υπάρχει και φράχτης».

«Στην τηλεόραση θα με ενδιέφερε ένας guest ρόλος γιατί φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο ακόμα για μένα από θέμα χρόνου, ή κάποιο μαγκαζίνο στο πλαίσιο αυτού που κάνω στο well being, γιατί αυτό μ’ αρέσει well being, fashion, ευζωΐα», απάντησε για ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

Σε ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή μόδας, η Τζίνα Αλιμόνου απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Επειδή το μόντελινγκ το έχω ζήσει αλλιώς, ένα ριάλιτι είναι κάτι άλλο από το μόντελινγκ που έχω στο μυαλό μου».

«Στο σπίτι βάζω πράγματα που είναι βιολογικά αλλά και junk food και μπισκοτάκια που είναι βιολογικά. Οπότε δεν τους απαγορεύω να τρώνε απ’ αυτά, ουσιαστικά νιώθουν ελεύθερα ότι τρώνε τα πάντα», είπε για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της.

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Αυτοί που κρίνουν τη Δέσποινα Βανδή να κοιτάξουν το πρόβλημά τους

Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό που έστειλε 15 μέρες πριν φύγει από τη ζωή – «Ετοίμασε τα ρούχα μου…»

Πάολα: Η θερμή της αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που τραγουδάει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34