search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:17
MENU CLOSE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Αυτοί που κρίνουν τη Δέσποινα Βανδή να κοιτάξουν το πρόβλημά τους

12.11.2023 13:52
giannopoulos

Για την Eurovision, την Ιωάννα Μαλέσκου και τη Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Ήταν σωστή η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision. Τώρα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Καλό είναι η ΕΡΤ κάπου κάπου να ανανεώνει την κάλυψη του διαγωνισμού. Η Κοζάκου λειτουργούσε περισσότερο ως δίδυμο με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πέρσι που παρουσίασε μόνη της τον διαγωνισμό, υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια και τις τρεις βραδιές ειδικά στο Twitter. Δε θυμόμουν καν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά. Αυτό λέει πολλά!  Αυτό που ενοχλούσε κι εμένα και τον κόσμο ήταν το με το ζόρι χιούμορ», ανέφερε.

Όσο για ενδεχόμενη παρουσίαση του διαγωνισμού από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είπε: «Δε θα ήθελα να δω για παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά. Δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Αν είναι να επιστρέψει κάποιος, ωραία ιδέα είναι να βάλουν ξανά τη Δάφνη Μπόκοτα».

Αναφερόμενος στην τηλεόραση και την αίσθηση που προκάλεσε η gay σκηνή σεξ στη σειρά Milky Way, σημείωσε: «Θα φτάσουμε σε ένα πραγματικό σημείο απελευθέρωσης και θα έχουμε προχωρήσει μπροστά ως κοινωνία όταν σταματήσουμε να συζητάμε για μια gay ερωτική σκηνή σε ελληνικό σήριαλ».

Όσο για τα σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή για τις στιλιστικές της επιλογές, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τόνισε: «Το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο να δέχεται αρνητική κριτική. Ήταν πάντα comme il faut, όχι με την κακή έννοια του όρου, ότι ήταν πολύ προσεκτική και τη χαίρομαι που ζει τον έρωτά της και δεν το κρύβει. Αυτοί που την κρίνουν να κοιτάξουν το πρόβλημά τους».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου. «Η Ιωάννα έχει άστρο. Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί πέντε ευκαιρίες και στην Ιωάννα μία για να είμαστε δίκαιοι», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό που έστειλε 15 μέρες πριν φύγει από τη ζωή – «Ετοίμασε τα ρούχα μου…»

Πάολα: Η θερμή της αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που τραγουδάει (Video)

Κατερίνα Ζαρίφη: «Άδικο που ξεπεράσαμε σε τηλεθέαση την Μενεγάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:16