ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:24
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας» - Τι είπε για την «Ώρα του Προέδρου» στο ραδιόφωνο και τις live συνομιλίες με τους πολίτες

13.11.2023 10:39

Λίγες ώρες μετά την κρίσιμη και επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε νέα παρέμβαση, τονίζοντας ότι η σημερινή είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και ότι «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Η «ώρα του Προέδρου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε επίσης ότι προτίθεται μία φορά την εβδομάδα να απαντά στους πολίτες live, μέσω του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο».

Διαβάστε επίσης:

Πέτη Πέρκα: Αποφάσισα να αποχωρήσω όταν άκουσα την ομιλία Κασσελάκη – Ντρέπομαι για τους συντρόφους που παρέμειναν στην αίθουσα (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς «διαβάζουν» στο ΠΑΣΟΚ τις εξελίξεις – Οι κινήσεις Ανδρουλάκη 

Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση με την ακρίβεια – Η παρέμβαση Μητσοτάκη

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49
Exit mobile version