search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:33
MENU CLOSE

Προφυλακιστέος ο YouTuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση

14.11.2023 17:53
keratsini_amea

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή 42χρονος YouTuber από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ ισχυρίστηκε ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις έλαβαν χώρα με τη συναίνεση τους.

Περισσότερα από 500 βίντεο φρίκης

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ανατριχιαστικής κακοποίησης ΑμεΑ από YouTuber στο Κερατσίνι, την ώρα που η έρευνα έχει αποκαλύψει 554 βίντεο φρίκης τα οποία παρακολουθούσαν live πληρώνοντας 150 ευρώ πάνω από 22.000 (!!!) αρρωστημένοι συνδρομητές.

Ο 42χρονος βασάνιζε και χτυπούσε τα θύματά του ακόμα και με taser, εξευτελίζοντάς τα με τρόπους όπως να τους βάζει μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, με το «κοινό» να γελάει παρακολουθώντας…

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η συστηματική κακοποίηση των δύο ΑμεΑ είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο 2023: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι

Συλλήψεις δυο Τούρκων από την αντιτρομοκρατική – Ο ένας φέρεται να μετέφερε όπλα σε τρομοκρατική ομάδα

Εύη Βατίδου: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τον 59χρονο οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:29