search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:23
MENU CLOSE

Βίβιαν Κοντομάρη: «Σχεδόν είχα τσακωθεί με τη Ζωή Λάσκαρη – Είχα στεναχωρηθεί» (Video)

14.11.2023 10:05
vivian-kontomari-new

Στη συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν με τη Ζωή Λάσκαρη αναφέρθηκε η Βίβιαν Κοντομάρη, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο είχε σχεδόν τσακωθεί με την αείμνηστη ηθοποιό.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή  “The 2night Show“, η ηθοποιός είπε ότι οι δυο τους είχαν διαφωνήσει αρκετές φορές, μια από τις οποίες η ένταση ήταν μεγαλύτερη, κάτι που την είχε στεναχωρήσει ιδιαίτερα.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη» είπε και πρόσθεσε:

«Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. Μην μου ξαναμιλήσεις μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει: δεν θα μου ξαναμιλήσεις; και της λέω φυσικά θα σου ξαναμιλήσω»

Διαβάστε επίσης:

Πάολα για Κασσελάκη: «Ξενομπάτης που έφερε ξενόφερτες ιδέες σε μια χώρα με παραδόσεις – Είμαι φίλη με τον Μπέο» (Video)

Hunger Games: Η εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Schiaparelli για την πρεμιέρα της ταινίας στο Βερολίνο (photos)

Ελένη Τσολάκη: Δεν έχω τελειώσει σχολή δημοσιογραφίας, μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:20