search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:13
MENU CLOSE

Πάολα: «Ξενομπάτης ο Κασσελάκης, έφερε ξενόφερτες ιδέες σε μια χώρα με παραδόσεις – Είμαι φίλη με τον Μπέο» (Video)

14.11.2023 09:01
paola-new

Τη γνώμη της για τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε η Πάολα στη συνέντευξη που έδωσε για τη νέα χειμερινή σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε αρχικά ότι είναι φίλη με τον δήμαρχο Βόλου ενώ τόνισε ότι συμφωνεί σε πολλά μαζί του. Αναφερόμενη στη συνέχεια στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ενώ τον αποκάλεσε «ξενομπάτη» που «ήρθε σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του».

«Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Ερωτηθείσα για τον Στέφονο Κασσελάκη, η Πάολα δηλώνει ξεκάθαρα αρνητική απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών.

Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Στο Εθνικό Θέατρο πέρασα δύσκολα – Ο ρόλος μου περνάει μηνύματα για την κακοποίηση των γυναικών» (Video)

Hunger Games: Η εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Schiaparelli για την πρεμιέρα της ταινίας στο Βερολίνο (photos)

Ελένη Τσολάκη: Δεν έχω τελειώσει σχολή δημοσιογραφίας, μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:10