search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:34
MENU CLOSE

Επεισόδια στη λεωφόρο Μεσογείων για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου, άναψαν φωτιές – Ένταση και σε λεωφόρο ΝΑΤΟ, Μενίδι

15.11.2023 21:10
mesogeion-1 (2)

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από αστυνομικά πυρά, καθώς το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν επεισόδια στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στο ρεύμα της καθόδου προς Αθήνα. Λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ αποχώρησαν οι συγκεντρωμένοι και δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος, ενώ έμεινε κλειστή μόνο η μία λωρίδα, προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος από τα καμμένα αντικείμενα.

Νωρίτερα, σε βαρύ κλίμα οδύνης, πραγματοποιήθηκε στην Αλίαρτο η κηδεία του 17χρονου.

Την ίδια ώρα, επεισόδια ξέσπασαν και στο Μενίδι όπου περίπου 20 συγκεντρωμένοι πετούσαν αντικείμενα και μπιτόνια στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου έναντι δυνάμεων της αστυνομίας.

Παραμένει κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ

Νέος κύκλος επεισοδίων σημειώθηκε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, με ομάδα ατόμων να πετάει μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, αντιδρώντας για τον θάνατο του 17χρονου.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς και εκεί σημειώθηκαν και νωρίτερα επεισόδια από ομάδες πολιτών που άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα.

Διαμαρτυρίες και στη Χαλκίδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στη Χαλκίδα, καθώς σύμφωνα με το eviaonline, άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στην περιοχή που είναι οι Καμάρες στη Χαλκίδα.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν καπνογόνακρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα για τον 17χρονο που έχασε την ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Χειρούργησαν 58χρονο στο Βενιζέλειο με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων – Συγκλονιστική μαρτυρία

Βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του 17χρονου που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά – Θρήνος και οργή στην κηδεία του 

Καιρός: Έρχονται χιόνια το Σαββατοκύριακο – Οι περιοχές που θα «ντυθούν στα λευκά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06