search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Φλωρίδης υπέρ Ανδρουλάκη για την ένταση στο Πολυτεχνείο – «Παριστάνουν τους αγωνιστές και επιτίθενται σε πολιτικούς αρχηγούς»

16.11.2023 15:52
floridis vouli 887- new

Αυστηρή γλώσσα κατά εκείνων που επιχείρησαν να προκαλέσουν ένταση στο Πολυτεχνείο την ώρα που κατέθετε στεφάνι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, χρησιμοποίησε ο Γιώργος Φλωρίδης. 

«Κάποιοι σήμερα που προπηλάκισαν αρχηγό κόμματος το κάνουν εν μέσω δημοκρατίας αξιοποιώντας την ελευθερία εντός εισαγωγικών για να παριστάνουν τους αγωνιστές και να επιτίθενται σε πολιτικούς αρχηγούς», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, σε παρέμβασή του στη Βουλή και πρόσθεσε πως «αυτά τα άτομα αν ζούσαν το Νοέμβριο του 1973 δεν θα πλησίαζαν ούτε σε ένα χιλιόμετρο μακριά από τον χώρο του Πολυτεχνείου».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Φλωρίδη, αυτά τα άτομα είναι που σπιλώνουν τη μνήμη των αληθινών αγωνιστών. 

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για «μόρφωμα» και περί μπλοκ Goldman Sachs στο Πολυτεχνείο: «Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την ΝΔ»

«Ελαφρύ»… άδειασμα Μαρινάκη σε Σκρέκα για προσφορές «1+1»: Δεν καταργούνται, ελέγχουμε την αγορά για ανατιμήσεις

ΚΚΕ για έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων: Η κυβέρνηση τα αρπάζει από τους φτωχούς και πετάει ψίχουλα στους φτωχότερους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:48