search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:33
MENU CLOSE

Ο Καλλιακμάνης εξόργισε τον πατέρα της δολοφονημένης Φαίης Μπακογιώργου – «Είναι ανάγωγος, φεύγω!» (video)

16.11.2023 09:07
zina_bakogiorgou

Οι αδιάκριτες ερωτήσεις του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη εξόργισαν τον πατέρα της δολοφονημένης Φαίης Μπακογιώργου, που αποχωρήσε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ».

Όλα ξεκίνησαν με τον Γώργο Καλλιακμάνη να ρωτά «πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος…». «Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη. «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο κ. Καλλιακμάνης με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει λέγοντας «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών σε όλα αλλά με είχαν στο φεγγάρι» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Στο μεγάλωμα των παιδιών ήσασταν παρών; Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

«Σταματώ, τέλος. Τέλος. Είναι ανάγωγος» είπε έξω φρενών ο Νίκος Μπακογιώργος ο οποίος τελικά αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατό.

«Έχει δίκιο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» είπε έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας: «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Φαίης έδωσε μεγάλο αγώνα για να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του, ενώ είχε προσλάβει και ιδιωτικό ερευνητή για να ρίξει φως στη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε δυο ΙΧ στην Αργυρούπουλη

Καιρός σήμερα: Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:32