search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Φαίη Μπακογιώργου: «Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές» – Συγκλονίζει ο πατέρας της (Video)

10.11.2023 10:26
bakogiorgou-1536×864

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου. Ο άνθρωπος που έδωσε μεγάλο αγώνα για να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του αντιμετωπίζει με πόνο και αποτροπιασμό όλες τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανέφερε πως δεν πρόκειται να δείξει οίκτο στους υπεύθυνους για τον θάνατο του παιδιου του – αναφερόμενος στη μητέρα, την αδελφή, και τη σπιτονοικοκυρά της Φαίης και τονίζει πως «όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές».

Σε ερώτηση εάν είχε δείγματα ο ίδιος πως το κορίτσι κακομεταχειριζόταν με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, αναφέρει: «Όχι με τέτοιο τρόπο. Πάντα τσακωνόντουσαν».

«Δεν μου είχε πέι ότι την χτυπούν»

Για τις εικόνες που φαίνεται η Φαίη χτυπημένη λέει: «Αυτές τις φωτογραφίες μου τις είχε στείλει η σπιτονοικοκυρά, μαζί με ένα χαρτί στο οποίο είχαν πάει στον Ευαγγελισμό και μου είχαν πει πως είναι από τροχαίο.

Εγώ δεν το πίστεψα φυσικά αλλά δεν μπορούσα να κάνω γιατί και η ίδια το αρνείτο. Μου έλεγαν ότι την χτυπήσανε στο Κολωνάκι. Όχι, δεν μου είχε πει ότι το χτυπούν».

Μάλιστα, δεν ήξερε καν ότι είχε και άλλο εγγόνι. «Εγώ το έμαθα για το τρίτο παιδί όταν πήγα να βγάλω ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στον δήμο».

Όπως τονίζει ο πατέρας: «Το πρώτο που ήθελα είναι να συλληφθούν οι δολοφόνοι του παιδιού. Αυτό που από την αρχή επιδίωκα.

Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και το άλλο μου το παιδί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί αφαίρεσαν ζωή. 

Από κει και πέρα, όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές. Εάν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχες πραγματικά και ότι έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, τότε δεν δείχνω οίκτο».

«Είναι απάνθρωπο αυτό που έγινε»

«Είναι απάνθρωπο, δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια πράγματα. Ό,τι και να έχει γίνει, ότι και να κάνεις, είναι παιδί, είναι παιδί σου.

Εδώ πονάω εγώ, όχι μια μάνα που σκίζεται να το βγάλει από μέσα της. Εδώ γίνονται δολοφόνοι κάποιοι, πέφτουν στα ναρκωτικά αλλά μάνα και πατέρας είναι δίπλα τους…», κατέληξε. 

Σημειώνεται πως οι τρεις κατηγορούμενες θα απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα. 

Διαβάστε επίσης

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός αγροτικού παρέσυρε και σκότωσε σκόπιμα σκύλο

Λαζόπουλος: «Το να φύγει ο Τσακαλώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν λέγεται διάσπαση – Λέγεται έφυγε μια σταγόνα από το ποτήρι» (Video)

230 δέντρα κόβονται στο πάρκο Ριζάρη για να γίνει σταθμός μετρό – Αντίδραση από Νίκο Πατέρα και Νίκο Δένδια και προσφυγή στο ΣτΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:59