search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:20
MENU CLOSE

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός αγροτικού παρέσυρε και σκότωσε σκόπιμα σκύλο

10.11.2023 09:19
skilos-new
Πηγή: Pixabay

Οργή προκαλεί η καταγγελία άνδρα από το χωριό Πέντε Βρύσες του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία ενός αδέσποτου σκύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά ότι την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι του είδε ένα πράσινο αγροτικό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, να συγκρούεται σκοπίμως με έναν αδέσποτο σκύλο μικρού μεγέθους και να τον τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, στο αγροτικό επέβαιναν δύο άτομα τα οποία αμέσως μετά το περιστατικό διέφυγαν από το σημείο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Λαγκαδά για την περισυλλογή και τη μεταφορά του άτυχου ζώου στο κτηνιατρικό τμήμα του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Για το φρικτό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος: «Το να φύγει ο Τσακαλώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν λέγεται διάσπαση – Λέγεται έφυγε μια σταγόνα από το ποτήρι» (Video)

Χαϊδάρι: Ληστεία υπό την απειλή όπλου σε βενζινάδικο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:19