search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:10
MENU CLOSE

Πάνος Σταθακόπουλος: «Χτυπούσε ο διαχειριστής και ήμουν ντυμένος καλόγρια, με κόκκινο διχτυωτό καλσόν…»

16.11.2023 22:03
stathakopoulos

Ένα ξεκαρδιστικό γεγονός που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον διαχειριστή του σπιτιού του περιέγραψε ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος σε νεότερη συνέντευξή του.

«Πριν από μερικά χρόνια ήταν να παίξω σε μια επιθεώρηση και θα έκανα μια ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος και την έλεγαν Αμβροσία. Έλα όμως που εγώ έκανα πρόβα μόνο το κείμενο γιατί βιαζόμασταν, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και δεν είχα κάνει καθόλου πρόβα τα ρούχα. Τι θα φορέσω, πως θα ντυθώ, τι χρόνο θέλω.

Μου έφεραν λοιπόν τα ρούχα μια μέρα πριν στο σπίτι. Και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να τα φοράω, μετρώντας χρόνο για να δω τι θέλω από χρόνο και πως θα τα βάλω και πως θα τα κάνω. Εκεί που έχω βάλει λοιπόν και τα καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν μιας και ήταν επιθεώρηση, φοράω τα ράσα και κάτι γυαλιά και αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι.

Είναι ο διαχειριστής, ο οποίος με είχε δει που ανέβαινα στο σπίτι, κάτι ήθελε και ήξερε ότι είμαι μέσα. Να χτυπάει λοιπόν επίμονα το κουδούνι, «δεν μπορώ τώρα» να λέω εγώ και εκείνος να λέει «μα να σου πω, δυο λεπτά». Εγώ ήμουν ως καλόγρια και με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω.

Έτσι είναι και η ζωή μου. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους. Νομίζω δηλαδή πως ακόμα και για να βγω, να πάω απέναντι στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί ή εγώ το εκλαμβάνω έτσι».

Ο Πάνος Σταθακόπουλος τέλος είπε: «Στα Σύρματα γελάμε πάρα πολύ, έχω έναν θεσμικό ρόλο για άλλη μια φορά. Είναι μια συγκυρία που σε αυτή τη δουλειά δεν έχει πει άσχημη κουβέντα κάποιος για κάποιον.

Είμαστε τόσο δεμένοι, οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, είμαστε μια γροθιά. Έχουμε βρεθεί και εκτός όλοι μας, ρεφενέ σε μαγαζί. Έχουμε γίνει μια παρέα. Δεν είναι μόνο ότι έχει ατάκες η σειρά, αλλά έχει και εξέλιξη. Έχουμε πολλά να γίνουν στην πορεία. Και αποδράσεις και ο σκληρός που προσπαθεί να τους κάνει καψώνια είναι και ζυμαράκι.

Έρχεται κάποια στιγμή που βλέπουμε και την άλλη πλευρά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα, που λιώνει».

Διαβάστε επίσης:

Τόρι Σπέλινγκ: Ο πρώην σύζυγός της αποκαλύπτει τις… περίεργες συνήθειές της – «Ήθελε να κοιμόμαστε μαζί με το γουρούνι»

O Snoop Dogg ανακοινώνει πως κόβει το κάπνισμα και διχάζει το διαδίκτυο

Η Κέιτ Μος και η κόρη της Λίλα ποζάρουν στα λευκά στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06