search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Η Κέιτ Μος και η κόρη της Λίλα ποζάρουν στα λευκά στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο (Photos)

16.11.2023 19:19
kate moss lila

Η Κέιτ Μος και η κόρη της Λίλα εμφανίστηκαν στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο στην βρετανική Vogue καθώς ηγούνται μιας σειράς αστέρων στο τεύχος Δεκεμβρίου 2023.

Τα δύο μοντέλα – μητέρα και κόρη – έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν μαζί στη Vogue Ιταλίας, ωστόσο αυτή τη φορά κάνουν το ντεμπούτο τους στο εξώφυλλο της βρετανικής «Βίβλου της μόδας».

Η Κέιτ, 49 ετών, και η κόρη της, 21 ετών, φορούν ασορτί λευκά ρούχα.

Το επερχόμενο τεύχος της Vogue τιμά τη Μεγάλη Βρετανία: Την παράδοση και την επανάσταση, παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στη μόδα, τον πολιτισμό, την πολιτική και την κοινωνία.

Άλλα αστέρια που κοσμούν το εξώφυλλο είναι οι Jodie Comer, Stormzy, Olivia Colman, Lil Simz και Tilda Swinton, με την Katharine Hamnett και ακτιβιστές.

Μιλώντας για τον τρόπο ζωής της κόρης της σε σύγκριση με τον δικό της στα 20, η Κέιτ είπε: Πέταξε μακριά από τη φωλιά τώρα και πήρε τη δική της θέση στο κέντρο της Νέας Υόρκης, αλλά είναι ακόμα τόσο μικρή στο μυαλό μου.

Νιώθω ότι είχα ήδη ζήσει αρκετές ζωές στην ηλικία της Λίλα, είχα πάει στο εξωτερικό. Είχα ήδη φύγει από μια σοβαρή σχέση – και προχώρησα στον επόμενο. Από πολλές απόψεις, όμως, η Λίλα είναι πολύ πιο μεγάλη από ό,τι ήμουν εγώ στα 20 μου.

Το να την βλέπω να καθιερώνεται ως μοντέλο με μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του ’90, όταν μόλις ξεκινούσα, αλλά ξέρω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για εκείνη. Καταλαβαίνει ότι μπορεί να πει όχι, πράγμα που δεν έκανα ποτέ, και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της – το έχω επιβεβαιώσει. Και ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιο λογική από ό,τι ήμουν εγώ τότε. Εννοώ… δόξα τω Θεώ…»

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Τερλέγκας: Θαμώνας τον άρπαξε από τον γιακά σε κέντρο διασκέδασης (Video)

Η Βρετανία κυκλοφορεί νομίσματα με τον… Τζέιμς Μποντ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκαλύπτει ότι κοιμόταν σε μια φουσκωτή βάρκα για μήνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:37