search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:13
MENU CLOSE

Τα «βάζει» με την Κέιτ Μος η Daily Mail: Αγνώριστη, με ένα τσιγάρο στο…χέρι στο Λονδίνο (Photo)

12.09.2023 21:19
kate_moss
ΑP

H «Daily Mail» τα βάζει με την … Κέιτ Μος και τις επιλογές τις. Η γυναίκα που είχε χαρακτηριστεί κάποτε «η μεγαλύτερη καπνίστρια όλων των εποχών» εθεάθη και πάλι να καπνίζει ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι πλέον ακολουθεί άλλο τρόπο ζωής. Αυτό φυσικά ήταν βούτυρο στο ψωμί της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας, η οποία και φρόντισε να το σχολιάσει αναφέροντας ότι εθεάθη…αγνώριστη.

Κάποιες από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Κέιτ Μος στην τεράστια καριέρα της ως μοντέλο ήταν με ένα τσιγάρο στο χέρι. Σε μια άλλη εποχή, βεβαίως…

Πέρυσι, ωστόσο, στο λανσάρισμα ενός brand ευεξίας της Cosmoss, η ίδια είχε υποστηρίξει ότι ακολουθεί πλέον έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής.

«Όταν άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν», φέρεται να είχε πει για τις κακές και τις καλές καθημερινές της συνήθειες» είχε πει το διάσημο μοντέλο και η Daily mail σχολιάζει σε δηκτικό τόνο.: « Ωστόσο, όπως φαίνεται, επέστρεψε και πάλι στις κακές συνήθειες»

H…αγνώριστη Κέιτ Μος

«Η 49χρονη Κέιτ Μος εθεάθη αμακιγιάριστη, με ένα τσιγάρο, έξω από εστιατόριο στο Λονδίνο. Στην φωτογραφία φαίνεται έξω από το εστιατόριο Cecconi’s στο Mayfair, σε ένα οικογενειακό γεύμα, με ένα τσιγάρο στο χέρι» γράφει η Daily Mail μεταξύ άλλων και φροντίζει να παραθέσει και τα πειστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Πολ Σάιμον: Ο διάσημος τραγουδοποιός αποκάλυψε πως χάνει την ακοή του

Μάικ Τάισον: Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο θρύλος του μποξ

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Έμεινα διασωληνωμένος για έναν μήνα – Ζω από θαύμα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:12