search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:08
MENU CLOSE

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκαλύπτει ότι κοιμόταν σε μια φουσκωτή βάρκα για μήνες

16.11.2023 17:46
pattinson

Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε χρησιμοποιούσε μια φουσκωτή βάρκα για να κοιμάται, να κάθεται και να τρώει.

«Υπήρχε μια εποχή που το μόνο έπιπλο που είχα για περίπου έξι μήνες ήταν μια φουσκωτή βάρκα που μπορούσε να λειτουργήσει ως καναπές, κρεβάτι και τραπεζαρία», είπε στο Architectural Digest σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«Μου άρεσε πολύ, αλλά μου προκάλεσε πολλά προβλήματα στην πλάτη».

Ο Πάτινσον, γνωστός για τους ρόλους του στο «The Lighthouse», το «Twilight» καθώς και στο «The Batman», έχει πλέον στρέψει το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό επίπλων, συνεργαζόμενος με τη σχεδιάστρια Νικόλ Γκόρντον για τη δημιουργία του καναπέ των ονείρων του.

Με δύο στρογγυλεμένους βραχίονες που προεξέχουν σαν γιγάντιοι λοβοί αυτιών, ο καναπές καλύπτεται από λευκό λινό βελούδο με βάση από ροζ όνυχα που ταιριάζει με τους δίσκους ποτών στα μπράτσα.

Το σχέδιο προήλθε από τα σκίτσα επίπλων του Πάτινσον που πίστευε ότι «θα έκαναν τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με παιχνιδιάρικο και άτυπο τρόπο», είπε στο Architectural Digest.

«Όλα είχαν δυσανάλογα, υπερμεγέθη στοιχεία που ήταν αρκετά διασκεδαστικά», είπε.

Αυτός και η Γκόρντον ανέπτυξαν αυτές τις πρωτότυπες ιδέες σε σχέδιο προτού συνεργαστούν με τον αρχιτέκτονα σχεδιαστή Andrea Cadioli και την Claudia Bracamontes για την κατασκευή του καναπέ, ο οποίος εκτίθεται τώρα στο κατάστημα με αντίκες και στην έκθεση JF Chen.

Ο Πάτινσον έχει κάνει απόπειρες στον κόσμο της τέχνης στο παρελθόν, με την επιμέλεια έξι έργων τέχνης για μια δημοπρασία του Sotheby’s στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, που περιελάμβαναν έναν πίνακα του 1964 του Willem de Kooning, τον πίνακα του Richard Serra το 2011 Rotation #9 και ένα άτιτλο σχέδιο του 2005 της Julie Mehretu.

Διαβάστε επίσης:

Έξυπνοι τρόποι να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, χωρίς να τινάξετε στον αέρα τον προϋπολογισμό σας

Η Βρετανία κυκλοφορεί νομίσματα με τον… Τζέιμς Μποντ

Σβαρτσενέγκερ: Μήνυση από γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έμεινε ανάπηρη μετά από τροχαίο που προκάλεσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:08