search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Βατίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο – «Σκέφτομαι να βάλω κάμερες ακόμα και πάνω μου» (Video)

17.11.2023 10:43
Untitled design (1)

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (11/11) έκανε η Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο παραβρέθηκε, συγκεκριμένα, στα εγκαίνια καταστήματος εστίασης, απαντώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία για το περιστατικό που πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη (Κούγια), δεν τα γνωρίζω. Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη» είπε για το συμβάν και πρόσθεσε:

«Ο Αλέξης έχει αναλάβει τα νομικά μου θέματα και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Του έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν το συζητώ. Δεν έχω ούτε μία αμφιβολία ότι μπορεί να αφήσει να υπάρξει κάποιο κενό, οπότε όλα καλά. Θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν δεχόταν να το κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα καμία αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα σωστή», παραδέχεται το πρώην μοντέλο.

Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου. Εγώ σκέφτομαι να βάλω κάμερες στο αυτοκίνητο ακόμα και πάνω μου, πλέον»

Διαβάστε επίσης:

Βέρτης για Πρωτοψάλτη: Η λέξη «χοντρή» υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας (Video)

Πάνος Σταθακόπουλος: «Χτυπούσε ο διαχειριστής και ήμουν ντυμένος καλόγρια, με κόκκινο διχτυωτό καλσόν…»

Τόρι Σπέλινγκ: Ο πρώην σύζυγός της αποκαλύπτει τις… περίεργες συνήθειές της – «Ήθελε να κοιμόμαστε μαζί με το γουρούνι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:30